Οι οικογένειες που ασκούνται μαζί απολαμβάνουν τα οφέλη στην υγεία τους, καθώς επίσης δυναμώνουν και βαθαίνουν τους μεταξύ τους συναισθηματικούς δεσμούς. Η family yoga συνδυάζει τη δική σας όρεξη για γυμναστική και την αστείρευτη ενέργεια των παιδιών. Τα παιδιά βρίσκουν κοινό έδαφος με τους γονείς και έρχονται πιο κοντά σε αυτούς, ενώ ο κοινός στόχος των ασκήσεων τα κάνει να αισθάνονται πολύτιμο μέλος της οικογενειακής μονάδας. Από την άλλη, οι γονείς περνούν ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά τους χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους από άλλες υποχρεώσεις. Μια οικογένεια που έχει την εμπειρία της family yoga, προσεγγίζει όλα της τα προβλήματα με πιο λειτουργικό τρόπο, ενώ φυσικά οι θετικές αναμνήσεις των μαθημάτων βοηθούν στο να μειωθούν εξαρχής οι εντάσεις. Το μάθημα της family yoga είναι τόσο διασκεδαστικό, ωφέλιμο και ήρεμο για όλους!

Οι ηλικίες των παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν σε ένα μάθημα family yoga είναι από 2 ετών και άνω. Δεν είναι απαραίτητο οι ασκούμενοι να έχουν εμπειρία στη yoga και γενικά στη γυμναστική, μιας και το ασκησιολόγιο του κάθε μαθήματος προσαρμόζεται στο επίπεδο των ασκουμένων. Και φυσικά μπορεί να συμμετέχει όλη η οικογένεια, ακόμα και οι μπαμπάδες!!!

The ages of children who can participate in a family yoga class are from 2 years of age and above. It is not necessary for the participants to have experience in yoga and generally in gymnastics, since the exercises of each lesson are adjusted to the level of trainees. And of course, the whole family, even the dads, can participate!