Κανένας απολύτως. Το μάθημα είναι προσαρμοσμένο στις κινητικές ικανότητες κάθε παιδιού και διεξάγεται με απόλυτη ασφάλεια.

Θα πρέπει να έχει φάει τουλάχιστον 2 ½ ώρες πριν το μάθημα, αποφεύγοντας τη ζάχαρη. Η λήψη νερού δεν επιβαρύνει τον οργανισμό πριν ή και κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Η διάρκεια του μαθήματος είναι 45’ περίπου. Μία φορά την εβδομάδα είναι ικανοποιητική συχνότητα.

Η Yoga for Happy Kids ενδείκνυται και απευθύνεται σε όλα τα παιδιά άνω των 3 ετών. Τα οφέλη που μπορεί να έχει ένα παιδί από την σταθερή επαφή του με αυτό το πρόγραμμα είναι πολλαπλά. Επομένως μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από τον σωματότυπο, την ευλυγισία, τη σωματική δύναμη, την κινητική ικανότητα και τη νοητική αντίληψη που μπορεί να έχουν.

Οι γονείς δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται μέσα στο χώρο κατά τη διάρκεια του μαθήματος, εκτός αν κρίνεται απαραίτητο για ειδικούς λόγους.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν είτε ατομικά είτε ομαδικά. Ανάλογα με την προτίμηση του κάθε ασκούμενου.

Οι θέσεις που μαθαίνουν τα παιδιά και οι ενήλικες είναι ίδιες. Η βασική διαφορά είναι στον τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος. Ένα μάθημα Yoga for Happy Kids είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών, έχοντας περισσότερη κινητικότητα και ταχύτητα στην εναλλαγή των θέσεων, εμπεριέχει πολλά  παιχνίδια της yoga και η διάρκειά του είναι 45’-σε αντίθεση με των ενηλίκων που διαρκεί 60’.

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν σε οποιοδήποτε χώρο μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά. Όπως Yoga studios, σχολεία, παιδική χαρά, παιδικά πάρτυ, ξενοδοχειακές μονάδες κ.α.